Gorenje UltraClean kampanja

Veliko nam je zadovoljstvo zajedno sa našim partnerom predstaviti kampanju Gorenje UltraClean perilica posuđa, u kojoj uz kupnju i registraciju Gorenje perilice posuđa dolazi super poklon – paket Finsh kapsula za strojno pranje posuđa. Promocija traje od 20.09. do 15.11.2023.Gorenje UltraClean generacija perilica posuđa opremljene su modernim značajkama i inovativnom tehnologijom koje osiguravaju najvišu razinu higijene i uvijek savršeno osušeno posuđe.
Gorenje UltraClean perilice posuđa elegantnog su dizajna, a pri tom donose visokokvalitetne i snažne performanse kako biste zaista pojednostavili svoju svakodnevicu. Štoviše, povezivanjem perilice posuđa s Wi-Fi mrežom možete je jednostavno nadzirati i upravljati putem aplikacije ConnectLife na pametnom telefonu.

Kako do poklona?
1. U razdoblju od 20.09. do 15.11.2023. kupite Gorenje UltraClean perilicu posuđa. Kupovina se odnosi isključivo na račun izdan u RH u navedenom razdoblju.
2. Registrirajte se na internetskoj stranici Gorenje.
3. Registraciju izvršite najkasnije do 01.12.2023.
4. Nakon uspješne registracije na mail adresu ćete dobiti potvrdu da ste se uspješno prijavili te da će poklon stići na navedenu adresu.

Modeli na koje se promocija odnosi: