Početna / Ponuda / Kuhinje / Alples kuhinje / Alples kuhinja Laguna

Stilska kuhinja Laguna - Alples kuhinja - Akcija -15%

Zbog svog stilskog dojma klasična kuhinja Laguna izvana je topla i estetski usavršena, no u osnovi je riječ o modernoj kuhinji koja sadrži sve elemente suvremene kuhinje. Klasična stilska kuhinja Laguna dostupna je u drvenim dekorima prirodnog i sivog hrasta te posebice oživi u kombinaciji s nekim od dekora u boji, a dostupna je i u samo jednoj boji. Ako, primjerice, želite, možete odabrati u potpunosti bijelu kuhinju.
Možete birati između velikog broja različitih elemenata za kuhinje, različitih boja te različitih ručki i ostalih dodataka kao što su svjetla, metalni zidni dodaci ili moderni otvoreni elementi za življi ambijent. Za potpunu iskorištenost prostora u ponudi je niz praktičnih dodataka za unutarnju opremu ladica (za jedaći pribor, tanjure, hranu…), dostupne su ladice na izvlačenje za pohranu namirnica, mehanizmi na izvlačenje za kutne elemente, kao i rješenja za spremanje i sortiranje otpadaka. Kuhinje po mjeri omogućavaju detaljno prilagođavanje elemenata dimenzijama Vašega prostora te jamče individualna rješenja za svaki prostor i za svakog korisnika.

U periodu od 01. do 30.06.2024. na kuhinju Laguna dajemo 15% akcijskog popusta + dodatnih 10% popusta za plaćanje gotovinom*
* Napomena: prvi navedeni popust je akcijski, a drugi dodatni za plaćanje gotovinom. Popusti se ne zbrajaju.