Početna / Ponuda / Madraci / Hespo madraci / Hespo madrac Astoria Gold

Hespo madrac Astoria Gold

Madrac s pet zvjezdica

Astoria Gold je naš najviši madrac, inspiriran komforom najluksuznijih svjetskih hotela. Njegova JOEY Pocket-In-Pocket jezgra vrhunac je opružne tehnologije. Manja džepićasta opruga koja daje potporu nalazi se unutar veće koja ti pruža udobnost, a iznad njih se nalazi obloga od HR prozračne pjene.

Najbolje od pjene i opruge
Kada legneš na ovaj madrac blago ćeš utonuti u njega kao da mu je jezgra od pjene, no cijelo ćeš vrijeme imati potporu kakvu daju najbolji opružni madraci.
Izbor za alergičare
Kućna prašina i alergeni s poda mogu lebdjeti do visine od čak pola metra. Ako imaš problema s alergijama, bolje je da spavaš na višem ležaju.
Na visokoj nozi
Ovaj madrac povoljne cijene visok je poput raskošnih hotelskih madraca. Viši ležaj omogućuje lakše ustajanje iz kreveta.

Značajke
- Antibakterijska navlaka - Navlaka madraca izrađena je od antialergijske i antibakterijske tkanine.
- Pocket-in-pocket džepićasta opružna jezgra - Dvostruki sustav manje džepićaste opruge unutar veće. Kombinira dvije zone udobnosti: prvu, mekaniju zonu za savršenu udobnost i drugu zonu za kvalitetno podupiranje tijela.
- Tvrdoća 4/5
- Madrac 35 cm visine. Ukupna visina 35 cm.

  • Jezgra i obloge: JOEY džepićasta žičana jezgra obostrano obložena pločama HR pjene te pločama tvrdog filca
  • Navlaka: Dvoslojna tkanina s HYDRO doradom (sastav 100% PES), prošivena je sa PES vatom i izuzetno udobnom i mekanom ljuštenom spužvom
  • Dimenzije: Visina: 35 cm. Dolazi u veličinama: 200x140, 200x160, 200x180
  • Pakiranje: Dolazi nezarolani i spreman za upotrebu
  • Održavanje: Madrac treba redovito okretati barem horizontalno