Početna / Ponuda / Madraci / Hespo madraci / Hespo madrac Carbon

Hespo madrac Carbon

Anti-stres madrac s dvije tvrdoće

Dvije strane madraca Carbon, obložene različitim materijalima, nude ti maksimalnu udobnost koju mogu pružiti pjenasti materijali. Madrac je s jedne strane obložen 3D memory pjenom koja "pamti" konture tijela, savršeno mu se prilagođavajući. S druge strane se nalazi obloga od HR pjene koja osigurava optimalnu potporu tijela, svjež san i veću tvrdoću ležaja. Jezgra je izrađena od anthracit PU pjene.

Dvije tvrdoće za udobnost u paru
Ako se par ne može složiti oko tvrdoće madraca predlažemo opremanje bračnog kreveta s dva Carbon madraca. Tako svatko može odabrati omiljenu stranu madraca!
Sedam zona za bolju potporu
Imaš problema s bolnim dijelom tijela? Jezgra oblikovana prema sedam ergonomskih zona tvog tijela pružit će optimalnu potporu od glave, vrata i ramena, preko torza i kukova, sve do koljena i stopala.
Meditiraj u snu
Navlaka od Carbon tkanine obogaćena je ugljičnim vlaknima koja stvaraju anti-stresni i anti-statički učinak, pomažuči u uklanjanju negativne energije iz tijela.

Značajke
- Jezgra od profilirane HR pjene - Jezgra je izrađena od izuzetno prozračne i fleksibilne hladno lijevane pjene oblikovane u sedam zona.
- Obloge od Anthracit PU pjene - inovativna poliuretanska pjena znatno elastičnija i prozračnija od klasične PU pjene.
- Visco-elastična pjena - Pjena razvijena za astronaute pamti konture tvog tijela, postajući mekanija tamo gdje je tvoje tijelo toplije. To je posebno bitno za opuštanje bolnih dijelova tijela.
- Sedam zona - Jezgra oblikovana tako da optimalno podupire sedam ključnih zona tvog tijela - glavu, vrat, ramena, torzo, kukove, koljena i stopala.
- Navlaka od Carbon tkanine - Tkanina obogaćena ugljičnim vlaknima koja stvaraju anti-stresni i anti-statički učinak, pomažuči u uklanjanju negativne energije iz tijela. Navlaka se lako pere, a postojano će izdržati i višegodišnje pranje
- Skidiva i periva navlaka - Navlaka ovog madraca lako se skida i pere u perilici na 40°C.
- Higijensko pakiranje - Madrac je zaštićen čvrstim najlonskim pakiranjem, pa će dok putuje do tvog doma ostati čist i netaknut.
- Madrac 24 cm visine - Ukupna visina 24 cm.

  • Jezgra i obloge: 3D visco elastična pjena, profilirana Anthracit PU pjena i profilirana HR pjena
  • Navlaka: Carbon tkanina obogaćena ugljičnim vlaknima, skidiva i periva
  • Dimenzije: Visina: 24 cm. Dolazi u veličinama: 190X80, 200X80, 190X90, 200X90, 200X100, 200X120, 190X140, 200X140, 190X160, 200X160, 190X180, 200X180
  • Pakiranje: Dolazi nezarolani i spreman za upotrebu
  • Održavanje: Madrac treba redovito okretati barem horizontalno. Navlaka je skidiva i kemijski periva