Odaberite kuhinju po mjeri Vašeg prostora
U 2md salonu namještaja

Odlučili ste urediti kuhinju, jedan od najvažnijih dijelova svakog doma, no niste sigurni otkud krenuti. Ok, probat ćemo vam pomoći s par osnovnih savjeta.
Prvo, opremite se literaturom, pogledajte časopise i kataloge, nađite web stranice s tom tematikom. Današnja ponuda je stvarno izvanredna, proučite koje sve forme postoje na tržištu i zamislite ih u svom prostoru. Vodite računa služi li Vam kuhinja samo za pripremu hrane ili u njoj i poslužujete. Jednako je važan raspored elemenata: sudoper, pećnica i hladnjak neka budu čim bliže jedni drugima da si olakšate kretanje.
Paralelno s tim radite financijsku konstrukciju, sve ovisno o tome koliko želite unaprijed investirati odnosno boraviti u istom prostoru. Opremate li dom za duže razdoblje, na bitnim stvarima nema smisla štedjeti, to ostavite za manje detalje. Kuhinju netko treba i postaviti. Napravite listu mogućih izvođača od onih koje znate sami, preporuka prijatelja i rodbine, onih koje pronađete putem interneta i slično, pa zatražite ponude.

A možda i da skratite sav taj posao i dođete na jednu adresu gdje ćete razgledati razne modele, dobiti savjete i ideje oko slaganja kuhinje, na licu mjesta procijeniti sve troškove i uštede, te ugovoriti željene i potrebne preinake, izmjeru vašeg prostora, prijevoz i montažu?

U 2md salonu namještaja u sklopu novoopremljenog "Alples showroom-a" možete razgledati (i naravno naručiti) neku od Alplesovih modela kuhinja iz linija Start, Natura, Plana, Laguna, Satina, Urbana, Ikona i Trenta. Zbog kvalitete upotrebljenih materijala i okova te izvrsnom obradom i bezvremenskim dizajnom Alples kuhinje jamče sve najvažnije za jednu kuhinju, a to je otpornost površina, jednostavno održavanje i čišćenje i dugogodišnje zadovoljstvo svakog kupca.

Za profesionalni savjet, projektiranje, mjerenje, prijevoz, montažu – dođite s povjerenjem u salon namještaja 2MD. Pomoću računalnog 3D prikaza kuhinje s lakoćom ćete si moći predočiti kako će izgledati Vaša odabrana moderna i funkcionalna kuhinja po mjeri. Uštedite si vrijeme i obavite sve što Vam treba na jednom mjestu!