Početna / Ponuda / Kuhinje / Alples kuhinje / Alples kuhinja Urbana

Moderna kuhinja Urbana - Alples kuhinja - Akcija -20%

Kuhinje Urbana s tipičnim, čistim linijama odražavaju suvremenost i bezvremenost. Drveni dekori nadopunjuju boje od smirenih prirodnih do upadljivih kao što su ljubičasta i tirkizna, u mat ili visokom sjaju laka. Ova je kuhinja odličan odabir za sve one kojima je osim funkcionalnosti i kakvoće jako važan i moderan izgled. Ispreplitanje drva i obojenih lakiranih površina spoj je prirode i urbanosti, što namještaju daje prizvuk klasične kuhinje, dok jedinstvena boja lakiranih sjajnih površina u kuhinju donosi duh kozmopolitanizma.
Promišljenim odabirom osnovnih i dodatnih elemenata te uz odgovarajuće prilagodbe prostoru, gdje su iste potrebne, dobit ćete kuhinju po mjeri. Funkcionalni, ergonomski oblikovani elementi za kuhinju izrađeni su iz kvalitetnih materijala te imaju ugrađene kvalitetne okove. Funkcionalnost povećavaju i razni dodaci za ladice kao što su protuklizne podloge, držači tanjura, pregradni sustavi, ulošci za jedaći pribor, sustav koševa… Njihovom uporabom Vaša će kuhinja biti jednostavna za korištenje i održavanje. Iskoristite mogućnost stručnog savjetovanja i 3D nacrta kuhinje pomoću profesionalnog računalnog programa.

U periodu od 01. do 31.12.2023. na kuhinju Urbana dajemo 20% akcijskog popusta + dodatnih 10% popusta za plaćanje gotovinom*
* Napomena: prvi navedeni popust je akcijski, a drugi dodatni za plaćanje gotovinom. Popusti se ne zbrajaju.