Početna / Ponuda / Madraci / Hespo madraci / Hespo madrac Green Way

Hespo madrac Green Way

Dvostruko iskustvo zdravog spavanja

Džepićasta opružna jezgra luksuznog madraca Green Way izvedena je u sedam zona, pa ti istovremeno pruža i čvrstu potporu i ergonomsku prilagodbu tijelu. Biraj između dva različita iskustva spavanja! Obloga od postojane Pantera pjene čak i krupnijim spavačima pruža osjećaj udobnog utonuća svojstven pjenama, dok obloga od HR pjene osigrava prozračnost, elastičnost i veću tvrdoću ležaja.

Pjena za krupnije
Pjenasti madraci obično se ne preporučaju osobama iznad 80 kg. Madrac Green Way je sjajan je izbor za krupnije spavače zbog postojanih pjena od kojih je konstruiran.
Sedam zona za bolju potporu
Imaš problema s bolnim dijelom tijela? Jezgra oblikovana prema sedam ergonomskih zona tvog tijela pružit će optimalnu potporu od glave, vrata i ramena, preko torza i kukova, sve do koljena i stopala.
Green First za zdraviji san
Navlaka od Green First tkanine tretirana je prirodnom aktivnom tvari biljnog porijekla koja štiti od bakterija i grinja te uklanja neželjene mirise koji negativno utječu na ljudsko zdravlje.

Značajke
- Džepičasta opružna jezgra - Džepićasta opružna jezgra pruža ti najbolju potporu i elastičnost.
- Skidiva i periva navlaka - Navlaka ovog madraca lako se skida i pere u perilici na 40°C.
- Higijensko pakiranje - Madrac je zaštićen čvrstim najlonskim pakiranjem, pa će dok putuje do tvog doma ostati čist i netaknut.
- Obloge od Pantera pjene - Pjenasti madraci obično se ne preporučaju osobama iznad 80 kg. Madrac Green Way je sjajan je izbor za krupnije spavače zbog postojanih pjena od kojih je konstruiran.
- Obloge od HR pjene - Hladno lijevana pjena, izuzetno prozračna i fleksibilna.
- Sedam zona - Jezgra oblikovana tako da optimalno podupire sedam ključnih zona tvog tijela - glavu, vrat, ramena, torzo, kukove, koljena i stopala.
- Madrac 28 cm visine - Ukupna visina 28 cm.