Početna / Ponuda / Madraci / Hespo madraci / Hespo madrac Memories

Hespo madrac Memories

Udobnost koja se pamti

Džepićasta opružna jezgra madraca Memories osigurava čvrstu potporu, dok ti dvije vrste pjene u oblogama i navlaci pružaju osjećaj mekoće prilikom ležanja i okretanja. Anthracit PU pjena znatno je elastičnija i prozračnija od obične PU pjene, pa osigurava trajnost madraca i svjež san. Navlaka je prošivena memory pjenom koja se prilagođava konturama tvog tijela.

Osjećaj pjene za krupnije spavače
Madrac Memories nudi osjećaj blagog utonuća svojstvenog pjeni, uz potporu čvrste opružne jezgre. Idealan je za krupnije spavače kojima se ne preporučuju madraci s pjenastom jezgrom.
Memory pjena te pamti
Pjena razvijena za astronaute pamti konture tvog tijela, postajući mekanija tamo gdje je tvoje tijelo toplije. To je posebno bitno za opuštanje bolnih dijelova tijela.
I čvrstoća i mekoća
Memories je sjajan izbor ako želiš čvršću potporu uz istovremeni osjećaj mekoće pri ležanju i okretnaju.

Značajke
- Džepičasta opružna jezgra - Džepićasta opružna jezgra pruža ti najbolju potporu i elastičnost.
- Visco-elastična pjena - Pjena razvijena za astronaute pamti konture tvog tijela, postajući mekanija tamo gdje je tvoje tijelo toplije. To je posebno bitno za opuštanje bolnih dijelova tijela.
- Antibakterijska navlaka - Navlaka madraca izrađena je od antialergijske i antibakterijske tkanine.
- Skidiva i periva navlaka - Navlaka ovog madraca lako se skida i pere u perilici na 40°C.
- Higijensko pakiranje - Madrac je zaštićen čvrstim najlonskim pakiranjem, pa će dok putuje do tvog doma ostati čist i netaknut.
- Madrac 24 cm visine - Ukupna visina 24 cm