Početna / Ponuda / Podnice / Hespo podnica Tripod GN

Hespo podnica Tripod GN

Udobnost u svakom položaju

Tripod GN je vrhunska podnica podesivog uzglavlja i uznožja, kojoj najbolje pristaju madraci s pjenastom jezgrom. Okvir je izrađen od furnirske ploče, a elastične letvice od lameliranog drva s folijom. U središnjem dijelu nalazi se pet dvostrukih elastičnih letvica s deset regulatora elastičnosti koji omogućavaju individualno podešavanje tvrdoće.

Podnica & madrac
Ova podnica najbolje se slaže s madracima Anni, Viggo i Joy, koji imaju pjenastu jezgru.
Najgušće postavljene letvice
Ova podnica ima jedan red letvica više, za razliku od podnica iz kategorije Nordic i Family, pružajući višu razinu potpore tvom tijelu.
Odaberi svoj položaj
Ova podnica omogućuje ti mehaničko podešavanje uzglavlja i uznožja. Postavi je u položaj koji ti najviše odgovara pri spavanju, čitanju ili gledanju TV-a.

Značajke
- Podesiva podnica (gornji i donji dio) - Ova podnica omogućuje ti mehaničko podešavanje uzglavlja i uznožja. Postavi je u položaj koji ti najviše odgovara pri spavanju, čitanju ili gledanju TV-a.
- Letvice - Letvičasta podnica pruža odgovarajuću potporu tijelu za vrijeme spavanja.

  • Tehničke značajke: Elastične letvice izrađene su od furnirskih ploča, 7 slojeva brezovog furnira, sa jedne strane obložene folijom bijele i srebrne boje. Podnica je dodatno ojačana sa 9 duplih letvica povezanih regulatorima tvrdoće. Nosači letvica izrađeni su iz gume
  • Visina: 9,5 cm
  • Dimenzije: 190x80, 200x80, 190x90, 200x90, 200x100