Početna / Ponuda / Podnice / Hespo podnica Tripod S

Hespo podnica Tripod S

Udobnost puta tri

Tripod S je vrhunska podnica univerzalne namjene, kojoj pristaju svi madraci iz naših linija Nordic, Family i Royal. Okvir je izrađen od furnirske ploče, a elastične letvice od lameliranog drva s folijom. Po tri letvice ugrađene su u bočne nosače izrađene od visokokvalitetne gume.

Najgušće postavljene letvice
Ova podnica ima jedan red letvica više, za razliku od podnica iz kategorije Nordic i Family, pa pruža višu razinu potpore tvom tijelu.
Optimalno podešavanje tvrdoće
U središnjem dijelu nalazi se pet dvostrukih elastičnih letvica s deset regulatora elastičnosti koji ti omogućavaju jednostavno podešavanje tvrdoće.
Podnica & madrac
Ova podnica slaže se sa svim madracima iz naše Nordic, Family i Royal linije. Preporučamo ti odabir kvalitetnijeg madraca kako bi do izražaja došla izvrsna elastična svojstva madraca i podloge u interakciji.

Značajke
- Visina - Ukupna visina 33 cm.
- Fiksna podnica - Okvir podnice ne može se podizati, pa podnica ima samo jedan položaj.
- Letvice - Letvičasta podnica pruža odgovarajuću potporu tijelu za vrijeme spavanja.

  • Tehničke značajke: Elastične letvice izrađene su od furnirskih ploča, 7 slojeva brezovog furnira, sa jedne strane obložene folijom bijele i srebrne boje. Podnica je dodatno ojačana sa 9 duplih letvica povezanih regulatorima tvrdoće. Nosači letvica izrađeni su iz gume
  • Visina: 9.5 cm
  • Dimenzije: 190x80, 200x80, 190x90, 200x90, 200x100