2md na sajmu Relax Adria 2023

Posjetite naš izložbeni prostor od 09. do 11. Ožujka 2023. na sajmu Relax Adria u Sportskoj dvorani Marino Cvetković u Opatiji i saznajte sve o opremanju Vaših apartmana i kuća za odmor kvalitetnim i funkcionalnom namještajem renomiranih hrvatskih, slovenskih i talijanskih proizvođača. Obratite nam se s povjerenjem, a mi ćemo Vas rado savjetovati i pomoći Vam u odabiru najprikladnijeg rješenja za Vaše potrebe.

Posjetite naš izložbeni prostor od 09. do 11. Ožujka 2023. na sajmu Relax Adria u Sportskoj dvorani Marino Cvetković u Opatiji i saznajte sve o opremanju Vaših apartmana i kuća za odmor kvalitetnim i funkcionalnom namještajem renomiranih hrvatskih, slovenskih i talijanskih proizvođača.

Obratite nam se s povjerenjem,a mi ćemo Vas rado savjetovati i pomoći Vam u odabiru najprikladnijeg rješenja Va vaše potrebe.
Naš izložbeni prostor broj 20 se nalazi u centralnom dijelu dvorane. Ulaznice za sajam možete preuzeti na ovom linku .

Nakon posjeta sajmu, za više informacija posjetite naš prodajni salon u Iki, Primorska 11 gdje na više od 500m2 možete vidjeti veliki izbor sjedećih garnitura, spavaćih i dječjih soba, stolova i stolica, kuhinja… i ostalog namještaja za opremanje Vaših kuća, stanova, apartmana. Nudimo kompletnu uslugu 3D projektiranja, izmjere, savjetovanja, prijevoza, montaže i post-prodajni servis. Već 27 godina s Vama – obratite nam se s povjerenjem! Iskoristite priliku za povoljniju kupnju uz prigodnesajamske popuste na dio asortimana.