Obožavamo romantične kuhinje u rustikalnom stilu!

kuhinja-alples-trenta-2md-ika

Da li postoji netko tko ne sanjari o čarobnoj kuhinji pastelnih boja u rustikalnom ili „shabby chic“ stilu?

Sigurno ste već čuli za izraz „shabby chic“. Radi se o stilu opremanja doma u stilu francuskog sela, koji je izuzetno topao, udoban i u kojem za opremu doma upotrebljavamo vintage dodatke, pastelne boje i namještaj i dodatke koji djeluju rabljeno, no daju prostoru poseban šarm. Točku na i shabby chic stilu daju također starinski čipkasti stolnjaci, sveže cvijeće u vazi, posude bakrenog sjaja, svijeće i prozirne zavjese. Recimo, staru košaru za piknik možete upotrijebiti za čajni stolić, rabljene drvene sandučiće kao posude za cvijeće, elegantno djeluju i stari lusteri.

romantične-kuhinje-2md-ika-2 romantične-kuhinje-2md-ika-1

Simpatično je također i kombiniranje različitih uzoraka na primjer točkica i crta ili cvijetnog i karo uzorka. Preporučamo da vintage komade kombinirate s novim komadima namještaja te prostoru udahnite dušu pomoću rabljenih, šarmantnih detalja.

romantične-kuhinje-2md-ika-15

Slovenski proizvođač kuhinja Alples nudi prelijepu modru kuhinju Laguna u seoskom stilu ili rustikalnu kuhinju Trenta u čiju se ljepotu i kvalitetu možete uvjeriti uživo u našem salonu. Prema mjerama Vašeg prostora, rado ćemo Vam izraditi projekt i ponudu, dati savjet vezano za funkcionalno slaganje kuhinje, a ukoliko se odlučite za kupnju, organizirati prijevoz i stručnu montažu kuhinje.