Nova uzbudljiva
Stilles kolekcija!

Iza naziva Metropolitán stoji raznolika kolekcija namještaja za dom koja naglašava temeljnu ravnotežu između udobnosti, stila i funkcionalnosti u vezi s tehnološkim napretkom u izradi.
Furnir hrasta je površinski obojen i na raspolaganju u tri boje- natur (LO), svijetlosmeđoj (BO) i tamnosmeđoj (DO) te zaštićen s inovativnim Re:NEW lakom ekološki prihvatljivim na bazi vode, koji matira površinu i štiti je od otisaka prstiju, mrlja od kave i manjih ogrebotina. Njegova posebnost je u tome da se manje ogrebotine mogu ukloniti samo vrućom krpom. Ploče nekih proizvoda dostupne su i s premazom »microtopping« u četiri boje koji je vrlo otporan na udarce, habanje i vodu, te se zbog toga može usporediti sa svojstvima kamena. Za kontrast su dodani detalji s učinkom patiniranog mesinga, površine od stakla te umjetnog kamena.
Kolekcija je zamišljena tako da ispuni vaš dom samopouzdanjem i osobnošću. Dijelovi se ističu i žive u okruženju kako pojedinačno tako i u jednostavnim kombinacijama koje odgovaraju stalno promjenjivom načinu života suvremenog metropolitana.